Benvinguts a l’Educació ambiental

bienvenida

És lògic que, en temps de crisis, es mestres ens sentim cada cop més compromesos amb les properes generacions.

I la gran crisi ambiental…

Quin mestre no ha sentit mai la necessitat d’ensenyar als nostres alumnes a capgirar l’economia i la política a favor de la Terra, i del seu propi futur?

D’explicar-los, també que, quan siguin grans, necessitaran crear un nou sistema econòmic que no es recolzi en el creixement material il•limitat?

En aquest sentit Global 21, com a empresa de serveis d’educació ambiental, ens planteja ajudar-nos a ambientalitzar les nostres escoles, una estratègia escolar per a l’educació ambiental.

Ambientalitzar una escola vol dir transformar el seu currículum, el seu projecte educatiu i la seva gestió ambiental per tal que els alumnes aprenguin les millors actituds i valors i els primers coneixements que els ajudin, algun dia, a capgirar l’economia i la política per garantir que la Terra segueixi sent prou habitable pels humans.

Canvi climàtic, sequera, sobre-explotació de l’aigua dolça, desertització, desforestació, desaparició massiva d’espècies i d’ecosistemes… Si volem evitar-los un veritable col•lapse social d’abast mundial…, aleshores urgeix educar-los ja.

Ànims..; entre tots podem assolir-ho!